Строителство 

Пазара за логистични площи у нас!?

www.forton.bg вашият партньор от начало до край в бизнес имотните ви сделки

Пазара за логистични площи в България претърпя голямо развитие и до момента този тип индустриални бизнес помещения се търсят и предлагат активно. Какво всъщност представлява една логистична площ? Какви са нейните особености и защо нейната продажба или наемане са толкова важни? На първо място логистичните площи са до голяма степен повлияни от своето местоположение и структуриране на пространствата. Именно затова отдаването под наем, наемането или закупуването на такъв вид площи последва едни добре обмислени сделки с парцели и често окрупняване на земи. Вече години наред Фортън България помага на своите клиенти и ги консултира относно сделките им с логистични площи и помага на предприемачите да ги изграждат ефективно и функционално. Повече за консултантската бизнес компания можете да намерите на платформата www.forton.bg и да разгледате множеството успешни сделки, в които те са участвали. По отношение на логистиката и индустриалните площи може да прочетете малко повече в следващите редове на материала.

Колко е развит пазарът за логистични площи в България?

България е чисто географски една стратегическа локация свързваща Европа с Азия. Неминуемо страната ни е кръстопътна отправна точка за заминаването, пристигането и преминаването на редица стоки. От тази гледна точка пазара за имоти у нас с бизнес предназначение и чисто логистичната му част претърпя едно бурно развитие и се обособиха множество нови и модерни индустриални сгради, логистични площи и места за съхранение, транспортиране и разпределяне на стоки и услуги. Една от най-важните характеристики на една логистична площ е нейното ключово местоположение за дадена локация, град или област. Изграждането на логистични индустриални пространства се прави на места в достатъчно изявена пътно-транспортна мрежа, подпомагаща движението на стоките и услугите, за да се изпълни функционалната част на логистиката чисто физически.

Фортън България предлагат на клиентите си изключително подбран и целесъобразен набор от услуги за наемодатели и наематели на логистични площи. Те гарантират качеството на консултантската си услуга веднъж, когато индустриалния предприемач и корпорацията избират парцели за реализирането на проекти за логистиката и индустрията и втори път за наемателите на тези площи и удовлетворяване на техните стандарти за качество, изисквания и потребности. От началото на проектите за логистични и индустриални площи до крайната фаза на тяхната реализация, консултанта застава зад клиентите си и ги подпомага в избора на парцели, тяхното окрупняване, реализация на статути и визи за строителство, постоянен мониторинг и управление на строителните работи. За да извлече един предприемач захванал се с логистични и индустриални площи пълният потенциал от вложените капитали – нужно е да се добави стойност към проекта му, а на www.forton.bg правят точно това! От друга страна оперативните рискове за наемателите на логистични и индустриални площи са значително по-ниски, когато изберат за свой партньор Фортън. Затова не се колебайте, ако сте предприемач на индустриални площи или наемател търсещ логистични площи – правилното решение за вас е Фортън България, понеже там консултациите работят в правилната посока!

Последни публикации

Leave a Comment