Гипсокартон 

Модерно строителство с гипсокартон

Какво е гипсокартон?

Гипсовият картон е модерен строителен материал, използван активно за придаване на разнообразие на интериора. Гипсокартон, тъй като тя вече е била подсказва името – е успешен симбиоза на негорими сърцевина от гипс и хартия (картон) подплата. Гипсокартонът се използва за облицоване на стени, подове и тавани, което ви позволява да създавате невъобразими фентъзи дизайни. Гипсокартон значително намалява сложността на ремонтните работи и ви позволява да ги спестите значително време. Гипсокартонът не само се използва активно, но е модерен в цял свят. Изберете гипсокартон – това е най-успешното решение за вашия ремонт!

Гипсът, основният компонент на сухото строителство е минерал, съдържащ главно чист калциев сулфат. Както повечето минерали, гипсът има висока степен на съпротивление. Силата на гипса е пряко пропорционална на дебелината му. Гипсът има значително предимство пред други строителни материали – поради специални добавки може да му се дадат почти всички свойства. Например, устойчивост на огън и устойчивост на влага. Гипсът е минерал, намиращ се на седиментни скални образувания. Този строителен продукт е идеален за огнеустойчивост. Гипсът съдържа химически комбинирана вода, която се изпарява под въздействието на необичайно висока температура, ефективно се бори с огъня. Гипсът има много предимства пред други строителни материали. Например, едно от основните предимства на гипса е неговият нисък радиоактивен фон. Гипсът е екологично чист, нетоксичен материал, неговата киселинност е близка до киселинността на човешката кожа. В допълнение, гипсът се счита за най-хигиенния материал. Той абсорбира излишната влага, съдържаща се в въздуха в помещението, ако въздухът е пренаситен и го отвежда, ако въздухът е сух.

Работа с гипсокартон
На първо място, сухото строителство може да бъде приложено по различни начини. Той може да бъде или стандартни водачи от алуминиеви или дървени ламели, или обикновени нокти, лепило, винтове и т.н. Основното нещо е, че след закрепване на сухото строителство изглеждаше нормално, така че всички нередности, както и следи от монтажната, които трябва да се скрие. Най-често се крие всичко пълнител, който, попадащи в ями с пирони или винтове, да ги скриете „под нулата“. Освен това могат да бъдат специални наслагвания, с които е възможно да украсите гипсокартон и т.н.

Освен това, в случай че направляващата рамка или с модерен дизайн, изработен от алуминий, най-вероятно не пирони или винтове няма да са необходими, тъй като съвременната рамка вече е оборудван с тела на някои от гипсокартон, който ще трябва само да ги вмъкнете. Единственото предупреждение, всички ръководства като точност, така че не можете да направите грешка с изчисленията. Ако сте решили какво точно рамка да нищо, тъй като стаята си, така че не е твърде голям, със сигурност ще спаси специално лепило за гипсокартон, който ще бъде в състояние не само да се поддържа доста тежка и тромава плоча от гипсокартон на стената, но различна от тази, За да устои на тези декоративни инструменти, които поставяте върху гипсокартона.

етажна собственост

Последни публикации

Leave a Comment