Полезно Съвети 

Картини за хол

Декорирането у дома винаги ни зарежда с нова енергия и позитивизъм. Самата мисъл, че най-после ще внесем някаква промяна в къщи, носи усещане за вълнение и радост. Как обаче, това приятно чувство да остане и след като сме приключили с декорацията?

Тайната е в детайлите! Може и да не сте чували, но голямо значение с какво решаваме да декорираме стаите и разбира се, къде точно поставяме избраното произведение на изкуството. В предходния материал за декорация за стените с картини с коне вече говорихме за силата на източното фън шуй учение, при което именно детайлите могат да внесат хармония и добро настроение у дома, и в тази статия също ще говорим и на тази тема.

В тази статия сме се спрели на хола – стаята, която е може би най-използвана и в която се събира цялото семейство. Според фън шуй, в хола трябва да бъдат поставяни картини с живи цветове, носещи някакъв вид движение. Добра идея за картина в хола е например, такава с изображение на природен пейзаж с река, водопад или море. Водата, като елемент във фън шуй изкуството, е символ на изобилието и спомага за правилното движение на енергията в дома. Една такава картина във всекидневната със сигурност ще носи усещане на спокойствие и хармония, а също така ще въздейства благоприятно върху просперитета на членовете от семейството.

Целият материал в Benchtalks.com

Последни публикации

Leave a Comment