Идеи Ремонти 

Как да създадете красив ефект в дома си чрез 3д фототапети

Съвременните 3д фототапети са високочестотни и изключително качествени. При създаването им се нанасят частици, които отразяват и пречупват падащата върху тях светлина. Изображението се моделира с помощта на компютър, като се избира желания цвят и дълбочина на нюанса, след което шаблонът се отпечатва върху основата. Тя може да бъде хартия, нетъкан текстил или винил.

Трябва да се кажат и няколко думи за цвета на модерният 3д фототапет. Изборът на модели за 3D тапети е много разнообразен. Това могат да бъдат абстрактни или геометрични изображения, цветя, природни пейзажи и много други. Изборът е много разнообразен. Можете да закупите тапет с готов шаблон или да поръчате изображение поотделно. Дори снимката ви може да бъде шаблон.

Тайната на чудесните 3d като фототапети се разкрива от момента, когато е изобретен първият калейдоскоп. От тогава технологията се развива и днес имаме възможността да се наслаждаваме на триизмерна реалност. По-голямата част от разработването на тези тапети направи наука. В крайна сметка, на основата на задълбочено проучване на структурата на окото и зрението, ключът към 3d тапетите стана достъпен.

Въпреки привидната еднородност на всички фототапети 3d, всъщност асортиментът им е разнообразен и не само поради многото щампи и видове основи. Нека разгледаме основните.

Единични изображения, панорамни изгледи и абстрактни модели

За довършване на фрагмент от стена се използват единични платна. Изображенията на отворен прозорец с естествен пейзаж зад него може да бъде чудесен избор.

Панорамните фототапети 3д са предназначени да украсят няколко или всички стени на стаята. Те създават ефекта на пълно присъствие сред изобразените обекти. В този случай има илюзия за липса на прегради в стаята.

Придайте на дома си стил и уникалност чрез един или няколко 3д тапета. Изразете себе си и очаровайте всеки ваш гост с прекрасния си избор и нетипичната завършеност в интериора. 3д тапетите предлагат хиляди възможности просто трябва да отпуснете въображението си – сега няма непостижими неща – всичко може да влезе във вашия дом. За повече идеи може да посетите fototapeti.eu.

Последни публикации

Leave a Comment