Полезно 

Диагностика на камиони на място в София

Камионите, както всички останали превозни средства, се нуждаят от редовна автодиагностика и своевременно отстраняване на възникналите проблеми, за да могат да ви служат вярно дълги години. Дори, имайки предвид тежката дейност, която извършват и състоянието на пътищата у нас, можем спокойно да кажем, че те имат най-голяма нужда от тази услуга, а появи ли се съобщение за грешка, няма време за отлагане, тъй като проблемите по време на път, могат да имат тежки последствия и дори да предизвикат катастрофа.

За съжаление, всяка транспортна фирма има свой график и той често е натоварен, а липсата на време за автодиагностика става причина за отлагането на важната процедура напред във времето. За да не се налага повече да отлагате тази операция, ще ви предложа услугите на Топ Диагностика, която извършва диагностика на камиони на място в София. Така, след като се обадите, за да си запишете час, ще можете да подредите графика си, без да правите компромиси с времето и наличните камиони и ще извършите текущите курсове навреме и без усложнения.

Когато позвъните, за да си запишете час е нужно само да посочите точния модел и марка на камиона, а единственото изискване към него е да е произведен след 1996 година. Трябва и да опишете точно проблема, за който става въпрос, защото има вероятност той да не е софтуерен и само напразно да викате екип. След като вече сте запазили час в удобно за вас време, трябва и да заредите акумулатора на камиона и да осигурите достъп до него в уречения ден и час, за да могат квалифицираните служители на Топ Диагностика да си свършат работата. Те използват най-модерна техника на изпитани марки в областта и последния професионален софтуер за автодиагностика и ще извършат процедурата за час, като при това ще открият и изтрият всички грешки в модулите на камиона.

Последни публикации

Leave a Comment